Vi i media

Tv-2-norway

TV2 spiller «NASA Space Shuttle»

TV2, sammen med sportsstjerne Joachim, kommer på besøk til The Escape Games for å prøve vårt tidligere spill «NASA Space Shuttle». De får 60 minutter på å løse oppgavene som vil få dem ut av rommet. Det er mange utfordringer som venter på dem på veien. Se hvordan det gikk i videoen fra TV2. Hvis du likte spillet «NASA Space Shuttle» fra videoen, kan vi anbefale vårt nye Sci-Fi spill «Machine Apocalypse»

SE MER
Netflix

The Escape Games i “Hjem til jul”

I Netflix-serien «Hjem til jul» drar Johanne på en date med escape room-entusiast til The Escape Games. De prøvde vår store hit – mafia-spillet «10 millioner av New York gangstere». Det gikk ikke så bra med selve daten, men dette gøyale spillet kan klart anbefales ☺ Det blir snart re-lansert med helt nytt historie – «Gudfaren. Mafias oppdrag».

SE MER
NRK
NRKs Satiriks besøker The Escape Games

NRKs Satiriks hos The Escape Games

Endelig tar Yousef gjengen på et fritidstilbud de liker – The Escape Games. Men skuffer han dem kanskje til slutt? Finn ut i denne videoen.

SE MER
settdagene.com

Intervju med Lin Education

I dette intervjuet snakker Liza Ilchyshyn, driftslederen hos The Escape Games, om hvordan escape room kan brukes i undervisning. Hun forklarer hva konseptet går ut på, og hvorfor det har blitt så populært i de siste årene. Videre forteller hun hvordan du kan lykkes med å løse gåter i escape room, samtidig som du lærer noe nytt og spennende. I videoen blir det vist deler av vårt tidligere spill «NASA Space Shuttle». Hvis du likte smakebiter fra dette spillet, kan vi anbefale vårt nye Sci-Fi spill «Machine Apocalypse»

SE MER
Isabelle Eriksen besøker The Escape Games

Isabelle Eriksen spiller "Tsjernobyl"

Isabelle Eriksen og Erik Særter prøvde vårt spill Tsjernobyl: Marerittet er tilbake". I rommet møtte de på mange utfordringer og overraskelser. Se hvordan det gikk i denne videoen. «Tsjernobyl» er et svært autentisk, spennende og morsomt spill. Det er en stor hit hos oss, og ble godt likt av Isabelle også.

SE MER

Våre spill i “10 tips for helgen”

Fra artikkelen: “Har du hørt om The Escape Games? Spillene har mye til felles med dataspill, men dette er i virkeligheten. Et team blir låst i et rom og trenger å komme seg ut på én time. For å lykkes må de finne skjulte ledetråder, løse gåter og avdekke mysterier.”

LESE MER
Singletown på besøk

«Singletown» på besøk

Et par fra norsk reality-show «Singletown» dro på en date i vårt escape room i Oslo. De prøvde «Ville vest ekspressen» og hadde en spennende reise gjennom cowboy-tiden. Showet vises på Dplay.

SE MER