GODT Å VITE

Avbestill 7 dager i forveien

Hvis dere avbestiller/flytter bookingen mindre enn 7 dager i forveien, må dere betale opptil full pris for bestillingen.

Betal for de som faktisk spiller

Hvis det kommer flere/færre personer enn det som ble meldt ved bestilling, justerer vi prisen på stedet.

Møt opp 15 min før spillestart

Vennligst kom presis. Dere kan få redusert spilletid ved forsinkelser.

Regn med opplegg på 75 min

Spillet tar ca. 75 min inkl. introduksjon og avslutning. Dere kan være i lokalene ca. 15 min etter deres spill eller frem til neste gruppe kommer.

Ta gjerne med snacks og drikke

Det kan nytes kun i resepsjon under tiden avsatt til deres gruppe. Hvis dere spiller i én pulje, får dere 10-15 før og etter spillet. Hvis dere spiller i flere puljer, kan dere spise under ventetiden.

Bestill flere spill for en stor gruppe

Vi har 4-5 rom på hver avdeling og kan ta imot opptil 80 personer. Vi arrangerer også lagkonkurranse hvis du bestiller flere spill samtidig.

Ofte stilte spørsmål

SPILL

The Escape Games er et morsomt konsept for folk i alle aldre. Ditt lag (2-8 pers) blir låst inne i et rom. For å komme ut må dere løse ulike morsomme oppgaver og gåter. Alle våre spill har en spennende historie dere lever gjennom, og inneholder kule effekter og overraskelser.
Opptil 40 personer kan spille samtidig i våre escape room, og 80 personer kan spille i to puljer. 70 personer kan spille samtidig fordelt på våre to avdelinger i Oslo Sentrum. Vi arrangerer også event i deres lokaler for opptil 300 deltakere og har digitalt escape room for 1.000+ deltakere.
Selve spillet varer opptil 60 min. Regn med 75 min til hele opplegget inkludert introduksjon og avslutning.
Nei, dessverre ikke. Spillet er for 2 og flere deltakere.
Vi tilbyr Norges beste escape room og kan garantere topp kvalitet. Du kan se deler av spillene i sosiale medier, men vi kan dessverre ikke arrangere omvisning.
Alle ☺ Spillene er morsomt for folk i alle aldre, med ulike bakgrunn og interesser. Book The Escape Games for date, vennetreff, familiemoro, utdrikningslag, bursdag, teambuilding eller firmafest.
Nei ☺ Spillene inneholder logiske oppgaver som ikke krever forkunnskaper, god fysisk form eller spesielle evner.
Våre escape room er middels og middels+ vanskelige. 60-70% av deltakere klarer oppdraget.
Vi har veiledende aldersgrenser, men barn i alle aldre kan spille sammen med foreldre. Anbefalinger: 8 år for «AI: Robot Eva», «Ville vest ekspressen», «Ubåt Voyage», «Isriket» og «Virus Lab», 12 år for «Tsjernobyl» og «Gudfaren», og 14 år for «Mentalsykehuset» og «Ondskapens hus».
Dere kan ta gruppebilde inne i rommene eller en kort video av dere. Det er ikke tillatt å filme oppgaver eller innredning i detalj.
Alle våre escape room er gjennomførte og morsomme. Det er bare å velge et tema dere liker ☺
Barn i alle aldre kan være med i escape room, så lenge du ikke velger et skummelt spill. «Ville vest ekspressen», «Ubåt Voyage», «Isriket», «Virus Lab» og «AI: Robot Eva» passer best for familier.
Ja, vi har et kult spill for dette – The Escape Box.
Ja, det kan kjøpes på nett og spilles hjemmefra :) Vi arrangerer også digital teambuilding for bedrifter.

BOOKING

Det er anbefalt å booke flere uker i forveien for å sikre seg ønsket tidspunkt. Vi tar også imot drop-in over telefon ☺ (tlfnr. 46365453).
Ja, så klart! Book din time på denne siden.
Ja, så klart! Dere kan booke 5 måneder i forveien på nettsiden og opptil ett år i forveien over epost (contact@escapegames.no).
Nei, med mindre du booker bare for to personer.
Nei, du kan booke for ca. antall personer og betale for de som møter opp på stedet :) Merk bare at dere vil ikke kunne endre antall spill på stedet, det blir låst.

Endringer i antall spillere

Ja, null problem. Dere betaler for de som faktisk møter opp, og vi justerer prisen på stedet.
Nei, så lenge dere beholder samme antall rom / spill.

Avbestilling / flytte timen

Du kan kansellere bookingen uten kostnad 7 dager i forveien eller tidligere. Hvis du avbestiller senere, må du betale opptil full pris for bestillingen. Avbestillingslinken finner du i e-posten med booking-bekreftelsen.
Du kan flytte bookingen uten kostnad 7 dager i forveien eller tidligere. Hvis du flytter senere, må du betale opptil full pris for bookingen. For å flytte bookingen trenger du å avbestille din time og booke deretter en ny time. Avbestillingslinken finner du i e-posten med booking-bekreftelsen.

Betaling

Du kan betale med kort, kontant, PayPal eller Vipps. Bedriftskunder kan også betale med faktura mot 125 kr fakturagebyr. Du kan betale på nett når du booker eller på stedet hos oss. Grupper av 2 personer må betale på nett når de booker.
Nei, med mindre du booker bare for to personer.
Kun bedriftskunder kan betale med faktura. Fakturagebyr er 125 kr.
Ja, så klart! Da gjelder det fakturagebyr på 125 kr.
Ja, så klart! Fakturagebyr er 125 kr.

Språk

Alle våre escape room er tilgjengelige på norsk og engelsk.
Ja, én tolk per gruppe spiller gratis.

Forberedelser

Nei, kle som vanlig. Spillene er ikke fysisk krevende.

Rabatt

Barn tom. 14 år får 20% rabatt alle dager, bortsett fra fredag og lørdag. Barn på 8-9 år får 50% rabatt alle dager. Barn tom. 7 år spille gratis alle dager. Rabattene gjelder for grupper med minst tre deltakere.
Skolegrupper får 20% rabatt alle dager, bortsett fra fredag og lørdag. Rabatten gjelder for grupper med minst tre deltakere.
Studenter får 20% rabatt alle dager, bortsett fra fredag og lørdag. Rabatten gjelder for grupper med minst tre deltakere. Gyldig studentbevis må fremvises.
Ja, ledsagere får 20% rabatt alle dager, bortsett fra fredag og lørdag. Ledsager må følge en fullbetalende kunde og fremvise et gyldig ledsagerbevis. Kun én ledsager per gruppe.

Mat og drikke

Ja. Dere får 10-15 min før og etter spillet til å spise litt snacks. Hvis dere bestiller flere spill samtidig på Kirkegata, får dere bruke venteområdet i 30 min etter spillet (Ikke tilgjengelig på Peder Claussøns). Grupper som spiller i flere puljer, kan bruke ventetiden til å spise.
Nei, dessverre ikke.
Ja. Dere kan ta med egen drikke / alkohol. Drikker kan nytes kun i resepsjon.
Vi bringer deg gjerne et glass vann på forespørsel. Vi selger også brus for 35 kr per stykk. Drikker kan nytes kun i resepsjon.

Verdisaker

Vi har skap hvor verdisakene kan låses inn.

Fasiliteter

Dere kan bruke venteområdet til bespising hvis dere booker to puljer etter hverandre. Området er da deres under deres booking-tid. I dette området har vi skjermer dere kan koble opp til.

På Kirkegata kan dette området også brukes i 30 min etter spill, hvis dere bestiller flere spill samtidig. Bruk av området utover gratis periode koster 500 kr per 30 min. Der finnes også et lite privat rom med sofa, sofabord, noen stoler og skjerm for opptil ca. 10 pers.
Vi har kjøleskap og mikrobølgeovn.

Graviditet

Ja, null problem. Bare skriv i kommentarfeltet til bookingen at en gravid dame er med gruppen, slik at vi kan tilpasse rommene for dere.
Ja, det er bare å be høyt om å komme ut :)

Klaustrofobi og sikkerhet

Nei. Vi har escape room med store arealer. Folk med klaustrofobi har tidligere spilt hos oss uten noe problem. Vi kan også la være å låse inngangsdøra.
Det er trygt å besøke oss. Vi har innarbeidet FHI sin veileder for smittevern fullt ut i rutinene. Kundene er pålagt å vaske hender før og etter spill, vi reduserer smittekilder og utfører hyppige rengjøringsrunder i lokalene.
Våre gamemastere følger med på spillene over kamera hele tiden, og har gode rutiner for håndtering av ulike krisesituasjoner. Vi tar brannsikkerhet på alvor, og våre rom er bygd iht. høye sikkerhetsstandarder. Vi har bl.a. nødknapper, brannalarm, nødlys, brannslukkingsapparater, brannslange, flere rømningsveier og førstehjelpsskrinn.
Det er lite sannsynlig. Spillene er gøyale og underholdende. Noen elementer i spillene kan være skumle, men ikke i den grad at man får panikk. Hvis det allikevel skulle skje, har du en nødknapp for å komme ut.

Spesielle behov

Vi full tilgjengelighet i alle spill i Kirkegata og noe begrenset tilgjengelighet i Peder Claussøns gate. Hvis du skal spille på Peder Claussøns gate, send oss en epost til contact@escaegames.no eller ring 46365453, slik at vi kan planlegge ditt besøk. Vi anbefaler uansett å ta med liten/smal rullestol om du har det.
Ja, vi har tilrettelagt alle våre spill for døve. Husk bare å varsle oss om det i bookingen, slik at vi stiller forberedt.
Rådgi dere med deres lege. Vi kan gjøre spillet roligere ved behov ved å fjerne enkelte spillelementer. Vi har tidligere hatt folk med autisme og Downs syndrom i spillene.
Det går fint for alle spill, bortsett fra «Mentalsykehuset», «Ondskapens hus» og «AI: Robot Eva». Om dere ønsker å spille disse rommene, send oss en epost til contact@escapegames.no, slik at vi kan gjøre tilpasninger.
Det er dessverre ikke lov å ha dyr med inn i spillerommene.
Vi anbefaler å ikke ta med kjæledyr. Vi kan eventuelt passe på dyret i resepsjonen, så lenge det kan sitte rolig på en plass. Om dyret påfører noen skader i resepsjonen, vil dere måtte dekke hele reparasjonskostnaden.

Parkering

Vi har ikke privat parkering. Det er gateparkering i området.
Det er gateparkering i området. Slik det er alle steder i Oslo Sentrum, kan det være vanskelig å finne en ledig parkeringsplass. Vi anbefaler derfor ikke å ta bilen. Om du må ta bilen, bør du finne et passende parkeringshus på forhånd.

Gavekort

Så klart! Du kan kjøpe på nett eller i våre lokaler.
1 år. Det er mulig å forlenge gyldigheten, skulle noe uforventet skje - bare send oss en epost.
Vi tar imot gavekort fra TrueStory på digitale spill og gavekort fra Givn på alle spill. Vi har ikke partnerskap med YouWish og GoDream, og deres gavekort kan ikke løses inn hos oss.